MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

Jotta autosi pysyisi luotettavana ja säilyttäisi arvoansa mahdollisimman hyvin

Määräaikaishuolto Rovaniemen seudulla tai lähialueilla onnistuu parhaiten kun työn tekee autoalan ammattilainen, kokenut, luotettava ja paikallisesti palveleva Lapin Laatuautot. Määräaikaishuolto varmistaa sen, että autosi pysyy käyttökelpoisena ja säilyttää toimintavarmuutensa – älä siis laiminlyö määräaikaishuoltoa, jos haluat pitää autosi hyvässä kunnossa vastaisuudessakin.

Määräaikaishuolto vai vuosihuolto?

Huollon sisältö on melko yleisluontoinen, eli käytännössä määräaikaishuolto sisältää aina moottoriöljyn ja öljynsuodattimen sekä raitisilmansuodattimen vaihdot. Samalla tehdään myös muut autonvalmistajan ennalta määrittelemät huoltotoimenpiteet ja muut tarkastukset.

Määräaikaishuolto on perinpohjaisempi kuin vuosihuolto, eli siihen sisältyy enemmän vaihdettavia osia, kuten juuri nämä erilaiset suodattimet sekä sytytystulpat.

Huolto kaikille merkeille

Asiantuntemuksemme, koulutuksemme ja asianmukaisten laitteidemme avulla pystymme toteuttamaan määräaikaishuollot aivan kaikenmerkkisille ja -mallisille henkilö- ja pakettiautoille, niin vanhoille kuin uusillekin. Meillä autosi onkin hyvissä ja osaavissa käsissä, merkistä ja mallista riippumatta. Hyödynnä siis rohkeasti alan tietotaitoamme ja osaamistamme autosi parhaaksi.

Milloin huoltaa?

Uudemmissa autoissa ajotietokone ilmoittaa määräaikaishuolloista. Mikäli autossasi ei ole ajotietokonetta, ota meihin yhteyttä niin autamme mielellämme.

Kun autosi määräaikaishuolto lähestyy, käänny meidän puoleemme turvallisin mielin. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika omalle autollesi Lapin laatuautojen tarjoamaan asiantuntevaan määräaikaishuoltoon. Näin autosi säilyttää parhaan teränsä ja toimintavarmuutensa tulevaisuudessakin. Soita meille, lähetä sähköpostia tai poikkea käymään toimipisteellämme varataksesi määräaikaishuollon omalle autollesi. Jos kaipaat lisätietoja aiheesta, vastaamme mielellämme kaikkiin aiheeseen liittyviin tiedusteluihin – kysy siis rohkeasti lisää!

OLISIKO AIKA VAIHTAA AUTO?