OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

Lapin Laatuautot

Lapin Laatuautoista saat kattavan valikoiman laadukkaita vaihtoautoja, meiltä saat vaihtoautollesi huippuhyvityksen ja joustavat rahoitusehdot ilman käsirahaa. Autoliikkeemme sijaitsee Rovaniemellä Alakorkalontie 8:ssa.

Palvelemme ma-pe klo 8 – 17 ja la 10-14.

JL-Autopalvelu aikaisemmin

Jl- autopalvelu on nyt Lapin Laatuautot. Olemme hyvän palvelun autokorjaamo Rovaniemellä. Tarjoamme monipuolista ja laadukasta autokorjaamopalvelua. Vahvuutemme perustuu ammattitaitoiseen ja koulutettuun henkilöstöön sekä nykyaikaisiin laitteisiimme. Yhdessä nämä aspektit takaavat laadukkaan palvelukokonaisuuden sinulle ja autollesi, olipa tarpeen sitten perushuolto tai isompikin remontti. 

AUTOMYYNTI

Janne Lilja

Janne on ollut automyynti ja -huoltoalalla 14 vuotta, niistä toiminut 12 vuotta yrittäjänä.  Koulutukselta Janne on ajoneuvoasentaja, joten tietoa ja taitoa on myös autojen tekniikasta. 

Janne vastaa Lapin laatuautoissa vaihtoautojen myynnistä ja ostosta.

Kun etsit uutta vaihtoautoa, ota Janneen yhteyttä ja 

AUTOHUOLTO

Tuomas Lilja

Tuomas on ollut autohuoltoalalla 9 vuotta ja niistä yrittäjänä 7 vuotta. Koulutukselta Tuomas on ajoneuvoasentaja. Tuomas vastaa Lapin laatuautoissa huolto- ja korjaamotoiminnasta, sekä myös varaosien myynnistä.

Oli sinulla mikä tahansa ongelma autossasi, Tuomas on sinulle oikea henkilö auttamaan!

TARVITSEEKO AUTOSI HUOLTOA?