AUTOHUOLTO ROVANIEMELLÄ

Miksi huoltaa meillä?

Auton onnistuu parhaiten ja ennen kaikkea turvallisesti alan ammattilaisen toteuttamana. Rovaniemen seudulla ja lähialueilla huollot sinun autoosi toteuttaa joustavasti ja asiakaslähtöisesti paikallisesti palveleva Lapin Laatuautot.

Toteutamme kaikenlaiset auton huollot ammattitaitoisen ja kokeneen mekaanikkohenkilöstön toimesta vain asianmukaisia ja hyviä laitteita käyttäen. Näin taataan laadusta tinkimätön lopputulos, olipa tarpeen sitten pieni tai vähän isompikin huoltotoimenpide.

Lapin Laatuautot Rovaniemellä on olemassa sinua ja autoasi varten. Kun menopelisi kaipaa pikaista huoltoa tai isompaakin remonttia, hyödynnä asiantuntemustamme ja osaamistamme rohkeasti!

Myös ilman ajanvarausta

Totta se on: pikaiset huollot, kuten öljyn- ja renkaanvaihdot, nesteiden lisäämiset, tuulilasinpyyhkimien vaihdot ynnä muut vastaavat toimenpiteet onnistuvat meillä ilman erillistä ajanvarausta.

Juuri siksi meille onkin kätevä tulla pikaiseen huoltoon ilman ajanvarausta!

Kuinka saavun paikalle?

Saavut paikalle autoinesi ja kerro meille, minkälaista huoltotoimenpidettä pitäisi autoon tehdä.

Loput jätät meidän huoleksemme samalla kun odottelet vaikkapa kupillisen kahvia nauttien, tai käyt hoitamassa samalla muita asioita.

Mikäli autosi tarvitsee laajempaa huoltoa, kerromme aikataulun sinulle.

Milloin tarvitsen ajanvarauksen?

Auton huolto tapahtuu toimestamme huolellisesti ja viimeisen päälle tarkasti – meillä autosi on aina hyvissä ja osaavissa käsissä.

Isompiin huoltoihin suosittelemme varaamaan erikseen huollon, mutta nopeat ja pikaiset huollot teemme käden käänteessä odotellessasi.

Huollamme sujuvasti kaikenmerkkisiä ja -mallisia autoja vuosimallista riippumatta, sekä paketti- että henkilöautoja.

Jos et ole varma, vaatiiko autosi vain pikaista vai mahdollisesti isompaa huoltoa, voit aina ottaa meihin yhteyttä ja tiedustella asiasta vaikkapa puhelimitse.

Tai sitten vain ajat paikan päälle ja kysyt asiasta – jos huolto menee pikahuoltona, hoidamme asian kuntoon saman tien.

ME OSTAMME AUTOSI!