Autohuolto- sekä autokorjaamopalvelut asiantuntevasti Rovaniemellä

Lähestyykö katsastus tai onko autosi huollon tarpeessa?

Tarvitsetko autokorjaamopalvelua asiantuntemuksella?

Autohuolto Rovaniemen seudulla onnistuu parhaiten, kun työstä vastaa kokenut alan asiantuntija ja monitaituri Lapin Laatuautot. Toteutamme kaikenlaiset huollot ja korjaukset kaikkiin henkilö- ja pakettiautomerkkeihin ja -malleihin. Lisäksi myönnämme aina tekemillemme töille takuun, sillä autokorjaamomme tarjoaa asiakkaillemme vain parasta ja luotettavaa palvelua.

Valitse sinulle sopiva palvelu
Autohuolto
Toteutamme kaikenlaiset auton huollot ammattitaitoisen ja kokeneen mekaanikkohenkilöstön toimesta vain asianmukaisia ja hyviä laitteita käyttäen. Näin taataan laadusta tinkimätön lopputulos, olipa tarpeen sitten pieni tai vähän isompikin huoltotoimenpide.

Traktorihuollot ja korjaukset
Lapin laatuautot huoltaa ja korjaa myös yleisimmät traktori -merkit! Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

Auton korjaus
Rovaniemen seudulla sekä lähialueilla moottorin korjaukset tekee Lapin Laatuautot. Jokainen auto on erilainen ja meillä on vuosien tuoma kokemusta kaikenlaisista ongelmista moottorien kanssa, mutta mikään haaste ei ole meille liian suuri.  Tule käymään tai ota yhteyttä ja teemme sinulle tarjouksen autosi moottorin korjauksesta!

Sähkötyöt
Lapin Laatuautoilta saat myös autoosi sähköasennustyöt. Autokorjaamomme kokeneet autosähköasentajat korjaavat rikkinäiset ja asentavat tarvittaessa uudet sähkölaitteet autoosi.

Ilmastointihuolto
Kun auton ilmastointihuolto vaatii tekijäänsä tai ilmastointilaitteiden täyttöhuolto on ajankohtainen, ota meihin yhteyttä turvallisin mielin ja varaa autollesi aika ilmastointihuoltoon tai -korjaukseen.

Nelipyöräsuuntaus
Käytössämme on viimeaikaisin kalusto, joka mahdollistaa tehokkaat rengastyöt. Palvelumme pitää sisällään myös mm. kausivaihdot, vannetyöt, tasapainotukset ja renkaan paikkaukset. Ota yhteyttä tai tule käymään ja teetätä rengastyösi meillä!

Miksi Lapin laatuautot?

Mekaanikkohenkilöstömme säännöllinen alan koulutus pitää omalta osaltaan huolta siitä, että pysymme kaiken aikaa ajan hermolla uusimmista huolto- ja korjausalan menetelmistä, työkaluista ja välineistä.

Näin pystymme tarjoamaan parhainta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Vuosien takainen kokemuksemme ja alan tietotaitomme takaavat, että lopputuloksena on lyömätön yhdistelmä, joka pistää autosi hankalimmatkin viat ja ongelmakohdat kuntoon työn laadusta tinkimättä.

ME OSTAMME AUTOSI!